Bill Gates: investițiile în bitcoin este teoria unui prost mai mare în formă pură

Bill Gates a spus că, dacă ar putea face acest lucru, el va paria cu siguranță împotriva Bitcoinului, numind criptomoneda una dintre cele mai speculative lucruri din lume. Un astfel de co-fondator al declarației și cel mai mare acționar al corporației Microsoft a făcut luni, 7 mai, programul "Squawk Box" pe canalul CNBC.

"Din punctul de vedere al clasei de active, nu produceți nimic, deci nu trebuie să vă așteptați ca prețul său să crească. Această investiție este teoria unui prost mai mare în formă pură ", a spus el.

Teoria unui prost mai mare susține că puteți face bani procurând titluri de valoare, indiferent de calitatea lor, fie că sunt prea scumpe sau nu, și mai târziu le vindeți cu profit, pentru că va fi întotdeauna cineva ("un prost mare") care, de asemenea, se așteaptă să revândă rapid activul cu un profit. Corect, teoria susține, bulele speculative sunt în creștere, care se vor sparge, reducând prețurile acțiunilor într-o vânzare masivă.

De asemenea, Bill Gates a adăugat că "ar scurta bitcoinul dacă ar exista o modalitate ușoară de a face acest lucru".

"Bitcoinul și ICO sunt unele dintre cele mai ciudate și cele mai speculative lucruri", a concluzionat el.

Este demn de remarcat faptul că, cu câțiva ani în urmă, Bill Gates a vorbit mai degrabă pozitiv despre criptomoneda. Deci, în noiembrie 2014, a numit Bitcoinul "tehnologia revoluționară și cea mai inovatoare soluție pe piața modernă de plăți pe Internet", și în termen de câteva luni, Microsoft a început să accepte criptovalută pentru plată.

Cu toate acestea, în acest an, miliardarul a făcut o declarație destul de controversată, acuzând Bitcoinul că a condus direct la decese umane.

"În prezent, folosind criptomoneda, ei cumpără fentanil și alte narcotice, deci aceasta este una dintre puținele tehnologii care au căuzat direct decese. Cred că valul de speculații în jurul ICO și criptomonedei este foarte riscant pe termen lung ", a spus Gates.
Bill Gates: investițiile în bitcoin este teoria unui prost mai mare în formă pură Bill Gates: investițiile în bitcoin este teoria unui prost mai mare în formă pură Reviewed by cryptonews on mai 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.