Analiza prețului bitcoinului: va fi posibil să se ia linia de 10.000 $ la a treia încercare?

Săptămâna trecută, piața a fost dominată în principal de cumpărători, dar pentru a câștiga un punct de sprijin peste marcajul de 9800 dolari a eșuat din nou.

După cum se aștepta în revizuirea anterioară, în apropierea acestui nivel pot fi urmate de vânzări masive. Deci s-a întâmplat: prețul a ajuns practic la 10.000 de dolari și apoi a început să scadă precipitat.
BTC/USD, grafic săptămânal

Acum prețul este aproape de 9300 $. În graficul zilnic, toate acestea arată ca un apartament cu volatilitate ridicată. Prețul a testat deja de 9.800 de dolari de două ori. Dacă va veni din nou la acest semn, atunci cel mai probabil, va exista o defalcare. În acest caz, cu o probabilitate mare de creștere va fi impuls, cu o defalcare de 10.000 dolari și o mutare la 11.700 dolari.
BTC/USD, graficul zilnic

În intervalul de patru ore, triunghiul a funcționat perfect, ceea ce s-a arătat și în ultima ediție. Ca urmare, triunghiul a fost străpuns, iar prețul a crescut până la lățimea sa. Acum există o retrogradare. Nivelul probabil din care puteți alege este zona de 9000 USD, unde se acordă asistență locală pe o diagramă de patru ore.
BTC / USD, dezvoltarea triunghiului și sprijin local
Analiza prețului bitcoinului: va fi posibil să se ia linia de 10.000 $ la a treia încercare? Analiza prețului bitcoinului: va fi posibil să se ia linia de 10.000 $ la a treia încercare? Reviewed by cryptonews on mai 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.