Warren Buffett: cumpărarea bitcoinului nu este o investiție

Legendarul investitor Warren Buffett, a cărui avere este estimată la 100 de miliarde de dolari, crede că cumpărarea bitcoinului nu este o investiție, ci mai degrabă un joc de noroc. Șeful Berkshire Hathaway a exprimat această idee în timpul unui interviu acordat companiei Yahoo Finance.


"Există două tipuri de lucruri pe care oamenii le cumpără, în timp ce cred că investesc", a spus Buffett. - Primul tip este o investiție reală, iar al doilea nu este »

Potrivit lui, bitcoinul aparține celui de-al doilea tip.

"Dacă cumpărați ceva ca o fermă, o casă de locuit sau o casă într-o companie ... o puteți face în mod privat ... Aceasta este o investiție bună. Vedeți investiția ca ceva care vă va aduce venituri. Acum, dacă cumpărați ceva de tip bitcoin sau o criptomonedă, atunci, de fapt, nu aveți nimic care să facă nimic. Sperați că viitorul va plăti mai mult ", a adăugat Buffett.

Este demn de remarcat că, în ciuda criticii noii clase de active, Warren Buffett nu vede nimic în neregulă cu cumpărarea unei criptomonede, pentru că, a spus el, acest lucru amintește de jocurile de noroc:

"Nu investiți când faceți asta. Voi speculați. Nu este nimic în neregulă cu asta. Dacă doriți să jucați jocuri de noroc, altcineva va veni și va plăti mâine mai mulți bani. Este un astfel de joc. Aceasta nu este o investiție "
Warren Buffett: cumpărarea bitcoinului nu este o investiție Warren Buffett: cumpărarea bitcoinului nu este o investiție Reviewed by cryptonews on aprilie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.