Urșii au rupt tendința: prețul bitcoinului a scăzut sub 9000 de dolari

Tendința ascendentă, care a durat două săptămâni, s-a încheiat cu o corecție profundă miercuri, 25 aprilie, când bitcoinul, care a crescut până la aproape 9.800 de dolari înainte, a pierdut mai mult de 1000 dolari în mai puțin de 12 ore și a declanșat căderea restului pieței criptovalutare.

Reamintim, marți, 24 aprilie, prețul primei criptomonede a crescut cu peste 9.200 de dolari, reînnoind astfel o perioadă de șase săptămâni. Păstrarea ritmului dat, bitcoinul a continuat să crească în mod constant, după ce a urcat miercuri aproape la 9 800 de dolari, dar nu a reușit să obțină un punct de sprijin pentru aceste semne.

Corecția ulterioară, probabil, era de așteptat, dar s-a dovedit a fi destul de adâncă: până la ora 11 dimineața, bitcoinul s-a tranzacționat în zona de 9.000 de dolari, scăzând și mai puțin. Deci, la un moment dat pe bursa Bitstamp, prețul primei criptomonede a ajuns la 8784 dolari.

Mai devreme de seară, o anumită revenire ar putea fi observată miercuri, iar de mai multe ori criptovaluta a încercat chiar să se întoarcă pentru mărcile de peste 9.000 de dolari, dar în momentul publicării nu există nici o certitudine ca această sarcină va fi finalizată în viitorul apropiat.

În ciuda faptului că mulți investitori așteaptă înca momentul în care bitcoinul ia o barieră de 10.000 de dolari, există o posibilitate de scădere pe termen scurt la 8.650 - 8.600 $.

Corecția bitcoinului a dus la o scădere a restului pieței, a cărui capitalizare totală a căzut sub 400 de miliarde de dolari. În cea mai mare parte a zilei, aproape toate criptovalutele sunt în zona roșie, dar dacă bitcoinul a pierdut în jur de 4% o lovitură puternică - în cele mai multe cazuri, pierderile lor au fost mai mari de 10%. Singura excepție a fost EOS și Tron, care se opun tendinței generale.

La momentul publicării, rata medie ponderată a bitcoinului, conform Coinmarketcap, a fost de  8,982 dolari, cea de-a doua după capitalizare criptomonedă Ethereum, care a crescut anterior cu peste 700 de dolari, este în prezent tranzacționată la aproximativ 630 de dolari.
Urșii au rupt tendința: prețul bitcoinului a scăzut sub 9000 de dolari Urșii au rupt tendința: prețul bitcoinului a scăzut sub 9000 de dolari Reviewed by cryptonews on aprilie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.