UNICEF a lansat "Pagina de speranță" pentru miningul criptovalutelor în favoarea copiilor vulnerabili din punct de vedere social

Unitatea australiană a Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) a lansat site-ul "Pagină de speranță", care face mining pentru criptovaluta Monero, folosind puterea de calcul a computerelor vizitatorilor săi. Veniturile, convertite în fiat, sunt creditate în contul fundației ca donații, informează ITnews Australia.

Potrivit informațiilor de pe site, toți banii colectați în acest mod vor merge la cumpărarea apei potabile, alimente și medicamente pentru copiii social vulnerabili.

Miningul este implementat folosind o versiune încorporată a scenariului Coinhive. Se remarcă faptul că "Pagina de Speranță" permite utilizatorilor să determine în mod independent puterea de procesare pe care doresc să o ofere pentru mining.

"Miningul este complet sigur pentru calculatorul dumneavoastră. Dacă cantitatea de energie consumată începe să vă deranjeze, reduceți cantitatea de putere pe care o furnizați ", a declarat UNICEF într-o declarație.

Potrivit Jennifer Tierney, directorul de strângere de fonduri și de legătură pentru biroul australian al UNICEF, organizația căuta posibilitatea utilizării noilor tehnologii pentru a sensibiliza criza umanitară și a strânge fonduri.

La data publicării materialului, peste 1.800 de persoane au furnizat puterea lor de calcul pentru mining prin pagina UNICEF.
UNICEF a lansat "Pagina de speranță" pentru miningul criptovalutelor în favoarea copiilor vulnerabili din punct de vedere social UNICEF a lansat "Pagina de speranță" pentru miningul criptovalutelor în favoarea copiilor vulnerabili din punct de vedere social Reviewed by cryptonews on aprilie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.