Tom Lee: până la sfârșitul anului, prețul bitcoinului va ajunge la 25.000 de dolari

Analistul de pe Wall Street și cofondatorul Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, este încă optimist cu privire la perspectivele de creștere pe termen lung pentru Bitcoin și este încrezător că până la sfârșitul anului 2018 prima criptovalută va ajunge la 25.000 de dolari, raportează CCN.

"Ca și înainte, suntem încrezători că Bitcoinul are un raport excelent de riscuri și credem că el poate ajunge la 25.000 de dolari până la sfârșitul anului", a spus Lee.

În prezent, bitcoinul se tranzacționează în jurul valorii de 8.100 USD. Aceasta înseamnă că, pentru a obține o estimare de 25.000 de dolari, care este cu 25% mai mare decât cea din decembrie, "aurul digital" ar trebui să crească de trei ori mai mult.

Cu toate acestea, șeful Fundstrat consideră că acest obiectiv este destul de realizabil. Potrivit lui, scăderea rapidă recentă a prețului bitcoinului este lăsată în urmă și acum criptomoneda este în "oversoldness incredibil"

Valorile scăzute al prețului bitcoinului la sfârșitul lunii martie - începutul lunii aprilie, Lee se asociază cu abordarea ultimei date pentru depunerea declarațiilor fiscale de către investitorii americani. Conform calculelor sale, comercianții americani datorează statului impozite de 25 de miliarde de dolari din veniturile pe care le-au primit ca urmare a operațiunilor cu criptovalute. Mulți comercianți, notează Lee, în ultimele săptămâni au scăpat de o parte din activele lor, pentru a minimiza impozitul pe câștigurile de capital.

În prezent, indicele arată cele mai scăzute valori din septembrie 2011. Acest lucru, Lee crede, este un semnal bun pentru deschiderea unor poziții lungi care vizează o perspectivă pe termen lung.
Tom Lee: până la sfârșitul anului, prețul bitcoinului va ajunge la 25.000 de dolari Tom Lee: până la sfârșitul anului, prețul bitcoinului va ajunge la 25.000 de dolari Reviewed by cryptonews on aprilie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.