Sondaj: o treime dintre britanici au asociat termenul de "criptovalută" cu afacerea funerară

Fiecare al treilea rezident al Regatului Unit le este greu de explicat semnificația cuvintelor "criptovalută" și "blockchain". Acest lucru este evidențiat de rezultatele unui sondaj recent realizat de furnizorul de servicii cloud intY, raportează Daily Mirror.

În cadrul studiului, 2000 de participanți au răspuns la 20 de întrebări legate de tehnologia informației. Ca rezultat, 36% dintre respondenți au sugerat că criptomoneda are legătură cu partea financiară a afacerilor funerare, deoarece cuvântul cript în limba engleză înseamnă "sklep".

Cu privire la întrebarea "ce este blockchainul", 41% dintre respondenți au răspuns că acesta este unul dintre bolurile de toaletă vechi cu un scop pentru scurgerea apei.

38% dintre britanici cred că "cloud computing" se referă la utilizarea unui computer la bordul unei aeronave.

Pentru a ajuta la eliminarea confuziei, a lansat "Dicționarul tehnicilor de calcul", care explică fiecare dintre acești termeni tehnici.

"Știm că lumea tehnologiei informatice și a computerelor poate fi complicată, dar credem că vocabularul nostru privind terminologia computerizată îi va ajuta pe cei care consideră dificilă înțelegerea unor cuvinte și expresii tehnice pe care le percepem probabil în industrie", a spus el. CEO al intregului Craig Joseph.
Sondaj: o treime dintre britanici au asociat termenul de "criptovalută" cu afacerea funerară Sondaj: o treime dintre britanici au asociat termenul de "criptovalută" cu afacerea funerară Reviewed by cryptonews on aprilie 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.