Roger Ver: blocarea contului Twitter @ Bitcoin este moartea libertății de exprimare

În ajunul administrării rețelei sociale, Twitter a suspendat contul @ Bitcoin, care este cunoscut pentru sentimentul său "antibitcoin" și sprijinul activ pentru Bitcoin Cash. Directorul executiv al Bitcoin.com și susținătorul proeminent al monedei, Roger Vere, au declarat deja că aceasta este "moartea libertății de exprimare".

"Așa moare libertatea de exprimare ... cu aplauze pline de tunete", a scris Ver în Twitter, parafrazând un citat din cel de-al treilea episod din "Războiul Stelelor". 

Merită menționat faptul că contul @ Bitcoin nu a avut nicio legătură oficială cu prima criptomonedă. În plus, blocarea contului curent nu este prima dată când administrația Twitter impune sancțiuni în cont. În trecut, acesta a fost rezultatul unui sondaj în care utilizatorii Bitcoin Core au fost denumiți "hoardele de haters și trolls de pe Internet", în timp ce comunitatea Bitcoin Cash a fost prezentată drept "libertate ospitalieră, simpatică și apreciată".

"Ce semănați, veți culege. Cu toate acestea, pierderea a milioane de dolari cheltuite pentru a cumpăra un cont este de neprețuit ", a remarcat binecunoscutul criptoentuziast WhalePanda. 

La rândul său, creatorul lui Litecoin, Charlie Lee, și-a formulat reacția la blocarea contului laconic - un smail cu râs-plâns.

Puțin mai târziu, Lee a adăugat că "libertatea de exprimare nu a murit pur și simplu pentru că o companie privată a blocat un cont".

"Dacă Twitter ar fi înghețat toate conturile susținătorilor Bcash, ar fi fost o cenzură. Dar chiar și în acest caz, problema nu se referă la libertatea de exprimare, deoarece sunteți liberi să utilizați o altă platformă ", a adăugat Lee. 

După cum s-a dovedit mai târziu, administrația Twitter, aparent, nu numai că a blocat, dar a șters complet contul @ Bitcoin, deoarece unul dintre utilizatori (probabil din Turcia) a reușit să reînregistreze contul corespunzător.

"Această persoană aleatoră care a primit contul Bitcoin crede că trebuie să fie faptul că Twitter este cel mai tare lucru din lume. A intrat și într-o oră are deja 2500 de cititori. El a spus "Bună" - și a primit 1000 de plăceri ", a declarat reporterul CNBC Ren Neuner. 

Rețineți că, în momentul publicării, contul Twitter @Bitcoin s-a schimbat din nou, însă accesul la mesajele acestui utilizator este limitat, în timp ce "numai utilizatorii aprobați pot vedea tweet-urile și profilul complet".
Roger Ver: blocarea contului Twitter @ Bitcoin este moartea libertății de exprimare Roger Ver: blocarea contului Twitter @ Bitcoin este moartea libertății de exprimare Reviewed by cryptonews on aprilie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.