Primul trimestru din 2018 a fost unul dintre cele mai "sângeroase" din istoria criptomonedei

Piața agregată a criptovalutelor a suferit pierderi semnificative în primul trimestru, după ce a pierdut 59% din capitalizarea de piață de la începutul lunii ianuarie. Cu toate acestea, în cazul în care pierderile multor altcoinuri depășesc 70%, în primele trei luni ale anului a avut un comportament mai încrezător, pierzând "doar" puțin peste 50% din preț.

Reamintim, în primele zile ale lunii ianuarie, prima monedă a fost tranzacționată în regiune puțin sub $ 14,000, ridicându-se pe 6 ianuarie la mai mult de 17.000 $. Luni, 2 aprilie, rata medie ponderată a bitcoinului, înainte de a scădea la aproape 6.500 $, a revenit din nou la un nivel de peste 7.000 $ .
Datele Coinmarketcap

Dacă ne uităm la indicatorii capitalizării bursiere, dacă la începutul anului indicatorul agregat pentru toată criptomoneda era de aproximativ 610 miliarde de dolari, după trei luni această cifră este puțin sub 265 miliarde de dolari.

În același timp, trebuie remarcat faptul că, la începutul anului, indicele de dominare a bitcoinului a fost de aproximativ 35%, astăzi "aurul digital" reprezintă mai mult de 45% din totalul activelor investitorilor.
Primul trimestru din 2018 a fost unul dintre cele mai "sângeroase" din istoria criptomonedei Primul trimestru din 2018 a fost unul dintre cele mai "sângeroase" din istoria criptomonedei Reviewed by cryptonews on aprilie 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.