Președintele și vicepreședintele Fundației NEM și-au părăsit posturile

Președintele organizației non-profit NEM Foundation Lon Wong și vicepreședintele Jeff MacDonald și-au părăsit posturile. Christophe Van de Reck a fost numit președinte interimar, se spune în declarația oficială.

În același timp, Wong și McDonald vor continua să lucreze cu organizația în calitate de consilieri. În timpul testelor beta închise al blockchain-motorului Catachult, se vor concentra pe colaborarea cu partenerii de afaceri, notează Fundația NEM.

"Mulți dintre dvs. au auzit de lansarea proiectului ProximaX, proiectat pentru a spori ecosistemul NEM. Moneda XPX în sine este un mozaic în blockchainul NEM, cu XEM ca taxă de tranzacție. Acesta nu este un concurent pentru NEM, deoarece ProximaX ar trebui să extindă aspectele utilitare ale blockchainului. [..] După multă gândire, am decis să părăsesc președinția Fundației NEM.io și să-mi concentrez toată energia asupra dezvoltării ProximaX și a extinderii ecosistemului NEM ", a spus Lon Wong.

 Fostul vicepreședinte al Fundației NEM a mai spus despre planurile sale pentru viitor.

"Am de gând să colaborez mai mult cu LuxTag și Kchain și, de asemenea, să îmbunătățesc protocoalele Votare și Apostille pe măsură ce Catapult se dezvoltă. De asemenea, lucrez la alte idei pentru protocoalele adiționale pe care Catapult le permite să le pună în aplicare. Pentru mine, acestea sunt lucruri interesante pe care vreau să le lucrez, pe care o voi face chiar acum ", a spus Jeff MacDonald.
Președintele și vicepreședintele Fundației NEM și-au părăsit posturile Președintele și vicepreședintele Fundației NEM și-au părăsit posturile Reviewed by cryptonews on aprilie 03, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.