Pe conturile celei mai mari bitcoin-burse din Coreea de Sud s-a dovedit că sunt 6 miliarde de dolari ale investitorilor

Pe adresele criptovalutare a celei mai mari bitcoin-burse din Coreea de Sud, Bithumb, la 31 decembrie 2017, s-au păstrat fonduri de la investitori 6 miliarde de dolari. Astfel de date figurează în raportul anual al platformei, scrie NewsBTC.

Dintre acestea, 1 miliard de dolari a reprezentat bitcoinul, 1,6 miliarde dolari pentru Ripple, 0,7 miliarde dolari pentru QTUM, 0,65 miliarde dolari pentru EOS, 0,6 miliarde pentru Ethereum, 0,5 miliarde pentru Bitcoin Cash și 0,3 miliarde pentru Bitcoin Gold. Numărul altor criptovalute a fost mai puțin semnificativ. De asemenea, pe conturile Bithumb la acel moment au fost 0,4 miliarde de dolari din fondurile proprii.

Pe baza acestor cifre, volumul zilnic de tranzacționare a bursei în valoare de 476 milioane dolari corespunde aproximativ 8% din totalul fondurilor utilizatorilor, ceea ce reprezintă o altă indicație a activității ridicate a comercianților criptovalutari din Coreea de Sud.

De asemenea, raportul arată că Bithumb este cel mai popular în țară și reprezintă 75,7% din volumul total de tranzacționare în bitcoinuri și cel puțin 50% în Ethereum.


Pe conturile celei mai mari bitcoin-burse din Coreea de Sud s-a dovedit că sunt 6 miliarde de dolari ale investitorilor Pe conturile celei mai mari bitcoin-burse din Coreea de Sud s-a dovedit că sunt 6 miliarde de dolari ale investitorilor Reviewed by cryptonews on aprilie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.