Olga Buzova merge la ICO cu criptovaluta Buzcoin

Prezentatoarea TV și cântăreața Olga Buzova a decis să lanseze propria criptomonedă numită Buzcoin. Ea a declarat jurnaliștilor în cadrul unei conferințe de presă de la Moscova.

"Îl provoc pe toți oamenii și oamenii de afaceri. Tot ceea ce se referă la Olga Buzova devine aur ", a spus ea.

Acesta este proiectul buzovacoin.io, care a fost creat în luna februarie a acestui an și este promovat ca "prima resursă media, cu integrarea tehnologiei blockchain. Un tip inovator de media care îi recompensează pe utilizatori ".

În cadrul proiectului, se intenționează implementarea site-urilor BUZ Media, care vor permite autorilor să-și protejeze drepturile și să genereze venituri din conținut, iar Centrul OVA, destinat să achiziționeze bilete pentru evenimente.

Platformele Internet BUZ Media și OVA Center create vor uni autorii și utilizatorii din întreaga lume, garantând o repartizare echitabilă a remunerației, asigurând astfel protecția economică a drepturilor de autor. Centrul BUZ Media și OVA Center vor fi primele site-uri descentralizate și independente care îi vor ajuta pe autori să-și salveze munca prin utilizarea unui sistem fiabil de criptare criptografică bazat pe tehnologia blockcahin ", se spune în whitepaper.

Scopul proiectului este de a strânge 87 milioane dolari, care vor fi cheltuite pentru lansarea, susținerea platformei, gestionarea tehnologică, justificarea legală a existenței proiectului și susținerea echipei. Vor fi emise 60 de milioane de monede BUZ.OVA.

În prezent, site-ul este într-un "test de vânzare", și o campanie deplină este planificată pentru iulie-august 2018. În ciuda acestui fapt, site-ul vă permite deja crearea de conturi și chiar generarea adreselor pentru cumpărarea tokenurilor utilizând Bitcoin și Ethereum.
Olga Buzova merge la ICO cu criptovaluta Buzcoin Olga Buzova merge la ICO cu criptovaluta Buzcoin Reviewed by cryptonews on aprilie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.