Mass Media: Coinbase intenționează să devină un broker criptovalutar regulat

Compania criptovalutară americană Coinbase a solicitat Comisiei americane pentru titluri de valoari și burse (SEC) să obțină o licență pentru a desfășura activități de brokeraj și a funcționa ca platformă de tranzacționare electronică. Acest lucru este raportat de Bitsonline cu referire la WSJ.

După cum arată ziarul, obținerea statutului de broker licențiat va permite companiei să extindă lista activelor tranzacționabile, inclusiv cele pe care SEC clasifică drept titluri de valoare (de exemplu, tokenurile emise în cursul ofertelor primare de monede).

Potrivit directorului executiv și președinte al Coinbase Asiffa Hirji, compania încearcă să extindă pe termen lung lista de active digitale acceptate, însă incertitudinea în materie de reglementare și juridică continuă să servească drept un impediment important în acest sens.

"Imediat ce există o mai mare claritate a reglementărilor decât acum, vom începe să enumerăm noi active", a adăugat el.

Coinbase, se pare, că pregătește un teren favorabil pentru implementarea anunțată anterior a sprijinului acordat pentru Ethereum-standardului ERC20. Obținerea unui broker de licență va permite companiei să respecte mai bine cadrul de reglementare din SUA și, prin urmare, va reduce riscurile juridice.
Mass Media: Coinbase intenționează să devină un broker criptovalutar regulat Mass Media: Coinbase intenționează să devină un broker criptovalutar regulat Reviewed by cryptonews on aprilie 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.