Mai mult de jumătate dintre britanici nu văd nevoia unei criptomonede naționale

Aproape două treimi din rezidenții din Marea Britanie nu susțin ideea unei criptomonede naționale emise de banca centrală. Acest lucru este evidențiat de sondajul online realizat de compania analitică D-CYFOR. Acest lucru este scris de Bitcoin.com.

Studiul a arătat că gradul de conștientizare al britanicilor cu privire la criptovalute a crescut în comparație cu noiembrie 2017 - de la 80% la 93%. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei și-au exprimat neîncrederea față de ideea unei monede digitale emise de stat. Astfel, 60% dintre respondenți au declarat că nu susțin ideea că Banca Angliei a emis propriul token digital.

În plus, oamenii sunt încă precauți și în general pesimiști în ceea ce privește viitorul criptomonedei . Mai mult de 60% dintre respondenți cred că în jumătate de an, bitcoinul va pierde în preț sau va pierde toată valoarea.
Mai mult de jumătate dintre britanici nu văd nevoia unei criptomonede naționale Mai mult de jumătate dintre britanici nu văd nevoia unei criptomonede naționale Reviewed by cryptonews on aprilie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.