La Moscova, a fost jefuit un comerciant de bitcoinuri de 10 milioane de ruble

În timpul înțelegerii cu privire la achiziționarea criptovalutei vânzătorului de bitcoinuri, a fost amăgit în capitala Federației Ruse cu 10 milioane de ruble. Acest lucru este raportat de RIA Novosti cu referire la o sursă în cadrul agențiilor de aplicare a legii.

Incidentul a avut loc în partea de sud-est a Moscovei. Doi bărbați au convenit în prealabil asupra vânzării BTC în valoare de 10 milioane de ruble. La momentul stabilit, părțile la "înțelegere" s-au întâlnit la axul din Lefortovo. Vânzătorul a predat mediul electronic, "fără a primi o rublă pentru el".

"Atacatorul a luat mediul electronic cu criptomoneda și, fără a transfera bani pentru ei, s-a urcat rapid în mașină și a plecat", a spus o sursă familiarizată cu situația.

Serviciul de presă de la Moscova a confirmat informațiile că ofițerii de aplicare a legii caută într-adevăr "suma mare de bani" răpită de atacator.
La Moscova, a fost jefuit un comerciant de bitcoinuri de 10 milioane de ruble La Moscova, a fost  jefuit un comerciant de bitcoinuri de 10 milioane de ruble Reviewed by cryptonews on aprilie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.