În Moldova, bitcoinurile pot fi încasate în două ATM-uri

De la lumea virtuală la lumea reală. În Moldova, în criptovalută se desfășoară tot mai multe calcule, în ciuda faptului că astfel de tranzacții financiare în țară nu sunt legalizate. Bitcoinurile sunt cumpărate, vândute, folosite ca mijloc de plată, afirmă postul TV "MIR 24".

Viorel Știrbu își vinde mașina pentru bitcoinuri. Potrivit acestuia, criptomoneda în țară devine din ce în ce mai populară. Poate fi încasată. Cu toate acestea, cursul fluctuează puternic.

Am sunat pe băieții care au acceptat să-l încaseze. Ei spun că astăzi rata este de 7300. Pentru încasare, ei vor lua 5%, rămâne la mână 6900 ", - spune Viorel.

Valoarea criptomonedei pe bursă "plutește", continuă Viorel. Prin urmare, încasarea în numerar este mai bine imediat. Este posibilă lichidarea bitcoinului în Moldova în mai multe companii care se ocupă de plăți electronice și în două ATM-uri. Manipulări simple și bitcoinurile virtuale se transformă în lei moldovenești reali, cu un comision de 2%.

Operațiunile cu criptomoneda în Moldova nu au fost legalizate, dar nu sunt interzise. Banca Națională este îngrijorată de economia digitală. Se spune că virtualul este supus atacurilor hackerilor și, prin urmare, banii pot fi furați. Și nu este singurul risc.

"În cazul în care criptovaluta dispare, nimeni nu poate oferi acoperirea sa cu alte valori, să-și asigure lichiditatea sau să câștige bani. În plus, în vederea obținerii unor profituri mari în astfel de tranzacții, investitorii care nu au experiență de investiții și nu pot evalua toate riscurile pot fi atrași ", a declarat Vladimir Munteanu, primul vicepreședinte al Băncii Naționale a Moldovei.

Pentru a ajuta investitorii neexperimentați se ocupă întreprinzătorii de internet. Compania lui Anatol Razniuc este gata să monitorizeze ceea ce se întâmplă pe bursele criptovalutelor pentru 10% din profit. Toate temerile asociate cu prăbușirea banilor virtuali el numește zvonuri.

"Sistemul bancar modern nu este profitabil pentru criptomonedă datorită descentralizării și anonimatului complet. Nu există un astfel de format de libertate în sectorul nostru bancar. Prin urmare, de la mass-media și sectorul bancar va continua atacurile de informare "- spune Internet antreprenor Anatol Razniu.

Cine și cât de mulți au investit în criptomoneda în Moldova, oficialii nu pot conta. Aceasta înseamnă că oamenii au posibilitatea de a-și ascunde veniturile reale în lumea virtuală. Valoarea criptomonedei este limitată. În total s-a emis 21 de milioane de monede.
În Moldova, bitcoinurile pot fi încasate în două ATM-uri În Moldova, bitcoinurile pot fi încasate în două ATM-uri Reviewed by cryptonews on aprilie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.