În China s-a furat energie electrică pentru a reîncărca telefoanele pentru mining

Compania de stat China Electric Power Grid, a înregistrat un furt de electricitate în orașul Fengshun, provincia Guangdong. Potrivit Bitcoin.com, cablurile de înaltă tensiune au fost conectate ilegal la mansarda uneia dintre casele în care se afla ferma minieră.

Potrivit publicației, cu ajutorul energiei electrice, minerii au oferit o încărcare constantă a 56 de telefoane inteligente, în care au fost instalate aplicații pentru mining și mai multe dispozitive ASIC.

În total, minerii au furat 33 mii kW / h de energie. Conform calculelor inginerilor Power Grid, acest lucru ar putea fi suficient pentru a extrage câțiva bitcoini.

În prezent, proprietarii fermei sunt arestați în urma suspiciunii de furt de energie electrică la scară largă. Agențiile de aplicare a legii desfășoară acțiuni de investigare.
În China s-a furat energie electrică pentru a reîncărca telefoanele pentru mining În China s-a furat energie electrică pentru a reîncărca telefoanele pentru mining Reviewed by cryptonews on aprilie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.