În China, s-a dezvăluit un furt major de electricitate: s-a capturat 600 de calculatoare pentru mining

Poliția din orașul Tianjin, în nord-estul Chinei, a reținut suspectul în furtul de energie electrică pentru miningul bitcoinului. În ceea ce privește alte cinci persoane sunt investigate.

Potrivit publicației, compania furnizoare de energie electrică a orașului a început să detecteze supraîncărcări bruște ale rețelei și pierderi semnificative de energie în una dintre liniile electrice, ceea ce indică deseori o creștere a încărcăturii pe linie.

"Ca urmare a investigației, a fost posibil să se constate că contorul din caseta de joncțiune a unuia dintre consumatorii de energie electrică a fost închis. Această metodă este folosită cel mai adesea de către infractori pentru a nu plăti pentru energia electrică consumată ", a spus poliția.

Poliția a confiscat de la suspecți 600 de computere pentru miningul bitcoinului și șase aparate de aer condiționat puternice. Conform datelor lor, costul energiei electrice pentru dispozitivele confiscate a fost de sute de mii de yuani pe lună.

Se remarcă faptul că pentru oraș acest lucru este cel mai mare caz de furt de electricitate în ultimii ani.
În China, s-a dezvăluit un furt major de electricitate: s-a capturat 600 de calculatoare pentru mining În China, s-a dezvăluit un furt major de electricitate: s-a capturat 600 de calculatoare pentru mining Reviewed by cryptonews on aprilie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.