În CBOE s-a propus să se modifice pasul de preț al contractelor futures pentru bitcoin

Directorul al Bursei(CBOE) de Opțiuni din Chicago, Matthew MacFarland, a anunțat că, după un apel scris la Comisia de Futures Trading din SUA (CFTC), a anunțat modificarea probabilă a pasului de preț al contractelor futures pentru bitcoin de la 10 ($ 10) la 5 puncte ($ 5). Acest lucru este raportat de CoinDesk.

"Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra pieței futures XBT", a spus McFarland.

Modificările propuse nu vor afecta tranzacțiile de spread, în care investitorii achiziționează sau vinde două contracte diferite simultan, dar numai aceia care dobândesc un contract pentru a pune în aplicare o evoluție specifică a evenimentelor.

"În CBOE sunt convinși că acest amendament va aduce beneficii publicului și participanților de pe piață", a spus McFarland.

Concluzie

Modificarea minimă a prețului (etapa de preț) este fluctuația minimă admisibilă a prețului contractului futures, prevăzută în documentul juridic cunoscut drept specificația contractului.
În CBOE s-a propus să se modifice pasul de preț al contractelor futures pentru bitcoin În CBOE s-a propus să se modifice pasul de preț al contractelor futures pentru bitcoin Reviewed by cryptonews on aprilie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.