În Amsterdam se va deschide un criptomagazin pentru achiziții colective

Start-upul olandez Peddler a anunțat lansarea unei noi platforme online, care, potrivit autorilor proiectului, va fi primul site pentru achiziții colective, care acceptă valutele digitale pentru achiziționarea de bunuri. Cum  raportează Tech Startups, platforma funcționează deja cu Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte criptovalute.

Peddler.com lucrează cu marci importante precum Sony, Nike, Samsung și Dyson. În același timp, reprezentanții platformei remarcă faptul că iau în considerare puterea colectivă de cumpărare a diferitelor grupuri de populație și oferă reduceri la bunuri în valoare de 20% până la 50%. Datorită acestei abordări, site-ul reduce prețurile la bunurile sale mai mult decât pot permite magazinele mari din lume.

"Am realizat că acum mulți consumatori au criptovalută, dar nu există aproape nici un canal în care să-l cheltuiască. Prin urmare, am extins posibilitățile achizițiilor colective și am ajuns la un nou public țintă. Piața criptovalutară va funcționa ineficient dacă oamenii nu au posibilitatea de a cheltui aceste active pentru bunurile de zi cu zi. Platforma noastră oferă o astfel de oportunitate proprietarilor de criptovalută ", declară fondatorul startup-ului James Klimowski.

În planurile apropiate ale fondatorului companiei Peddler, cumpărătorii oferă oportunitatea de a cumpăra mașini la fața locului. El studiază, de asemenea, posibilitatea creării unui sistem de remunerare pentru utilizatori, care să ofere acces la agenții de publicitate mari pentru datele lor personale.
În Amsterdam se va deschide un criptomagazin pentru achiziții colective În Amsterdam se va deschide un criptomagazin pentru achiziții colective Reviewed by cryptonews on aprilie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.