IBM: Până în 2030, capitalizarea pieței blockchain-soluțiilor va ajunge la 3.1 trilioane de dolari

Liderii IBM sunt convinși că dezvoltarea tehnologiei blockchain lansează o mișcare globală care implică "lanțuri de aprovizionare, servicii financiare, servicii publice și asistență medicală". Prin urmare, în decursul următorului deceniu, această piață este capabilă să depășească o marcă de capitalizare de 3 trilioane de dolari. Acest lucru este raportat de portalul "Two Bitcoins".

Astfel, directorul șef al blokchainului în IBM Marie Vic a spus că răspândirea tehnologiei va asigura creșterea economiei globale cu 3,1 trilioane de dolari. Ea a reamintit studiul Gartner, în care experții au estimat că volumul blockchain-economiei până în 2025 va depăși valoarea de 176 miliarde de dolari, însă până în 2030 va crește la 3,1 trilioane de dolari.

Luând notă de eficacitatea noilor tehnologii, cum ar fi blockchainul, datele mari și inteligența artificială, IBM a remarcat că acestea distrug locuri de muncă. În ultimii cinci ani, din cauza automatizării muncii, IBM a redus peste 20.000 de angajați, ceea ce reprezintă aproximativ 40% din forța de muncă a companiei.
IBM: Până în 2030, capitalizarea pieței blockchain-soluțiilor va ajunge la 3.1 trilioane de dolari IBM: Până în 2030, capitalizarea pieței blockchain-soluțiilor va ajunge la 3.1 trilioane de dolari Reviewed by cryptonews on aprilie 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.