FSB din Rusia: criptovalutele sunt folosite în mod activ de către teroriști

Organizațiile teroriste internaționale au cunoștințe de nivel înalt privind tehnologiile informaționale moderne și utilizează în mod activ criptovalutele în activitățile lor. Acest lucru a fost declarat de directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei Alexander Bortnikov, RIA Novosti a raportat.

"Nu este vorba doar de agitație și recrutare agresivă pe Internet, unde există mai mult de 10.000 de site-uri web și sute de mii de conturi în rețelele sociale. De asemenea, mă refer la utilizarea pe scară largă a comunicațiilor criptate pe internet, a serviciilor de e-banking și a criptovalutelor, a sistemelor de gestionare de la distanță a activităților teroriste și finanțarea acestora ", a spus Bortnikov.


Potrivit acestuia, în 2017 au fost comise patru acte de terorism în Federația Rusă, alte 25 au fost împiedicate.

"Toți au fost coordonați printr-o rețea globală prin messengeri, inclusiv din teritoriul Siriei și Irakului. Odată cu aceasta, teroriștii își extind constant legăturile în comunitatea hackerilor și își organizează propriile unități ", a spus directorul FSB.
FSB din Rusia: criptovalutele sunt folosite în mod activ de către teroriști FSB din Rusia: criptovalutele sunt folosite în mod activ de către teroriști Reviewed by cryptonews on aprilie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.