FSA: în Japonia, volumul investițiilor în bitcoin-futures

Agenția pentru Servicii Financiare din Japonia (FSA) a publicat pentru prima dată statistici oficiale privind tranzacționarea în criptovalută. Judecând după datele colectate pe 17 etaje de tranzacționare, la 31 martie, cel puțin 3,5 milioane de persoane din țară sunt implicate în tranzacționarea activelor digitale.

Dintre aceștia, comercianții cu vârste sub 30 de ani reprezintă 28%, până la 40 de ani 34%, iar până la 50 de ani - 22%. Se remarcă faptul că publicarea acestor date a fost următorul pas al FSA în ceea ce privește creșterea transparenței industriei locale după răpirea a peste jumătate de miliard de dolari de la bursa Coincheck.

În plus, potrivit autorității de reglementare, la sfârșitul lunii martie, 142 mii de persoane din țară investesc în poziții marjinale criptovalutare și futures.

Este demn de remarcat faptul că volumul anual de tranzacționare direct cu bitcoinul a crescut de la 22 milioane dolari la 31 martie 2014 la 97 miliarde dolari în 2017. În același timp, tranzacționarea în poziții de marjă, de credit și futures pe bitcoin a crescut de la 2 milioane USD în 2014 la 543 miliarde USD doar în 2017.
FSA: în Japonia, volumul investițiilor în bitcoin-futures FSA: în Japonia, volumul investițiilor în bitcoin-futures Reviewed by cryptonews on aprilie 10, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.