Ex-colegul lui Durov: Telegram poate dispărea din App Store și Google Play

Roskomnadzor cere de la conducătorii Telegramului să aplice legile rusești și încearcă să stabilească cooperarea cu el, deci este prematur să vorbim despre blocarea messengerului. Acesta a fost într-un interviu acordat rețelei sociale a fostului partener al RT Pavel Durov "VKontakte" Anton Rosenberg.

"E încă prea devreme pentru a vorbi despre blocare. O astfel de acțiune în instanță are loc pentru prima dată, până când este cunoscută instanța și momentul în care va lua în considerare acest caz. În general, nu se știe ce va decide instanța (deși nu există nicio îndoială, deoarece există o hotărâre a instanței care a intrat în vigoare la 12 decembrie 2017 cu privire la amenda administrativă împotriva Telegram Messenger LLP). Apoi pot exista apeluri, iar Roskomnadzor, judecând după evenimentele anterioare, poate lua pași arbitrari în acest caz ", a spus Rosenberg.

Cu toate acestea, adaugă, dacă vine vorba de blocare, Roskomnadzor va avea mai multe opțiuni pentru dezvoltarea evenimentelor.

"Cel mai simplu lucru este să adăugați mai multe domenii de messengeri la lista de blocare, în acest caz site-uri și link-uri precum t.me vor înceta să funcționeze, precum și versiunea web. Mai mult, el poate bloca toate adresele IP aparținând telegramului ", a spus Rosenberg.

Apoi, a spus el, aplicațiile vor înceta să lucreze în telefoane, dar Telegramul poate începe traficul proxy prin servere închiriate, ale căror adrese Roskomnadzor va trebui să caute și să le interzică.

"Cu toate acestea, principalul lucru pe care autoritățile rusești îl pot face este să ceară ca Apple și Google să elimine aplicațiile messengerului din magazine, așa cum s-a întâmplat mai devreme cu rețeaua socială Microsoft LinkedIn. Apoi, fără aplicații suplimentare, Telegram nu va putea instala noi utilizatori, iar cei vechi nu vor putea actualiza versiunea pe telefoanele lor ", a spus fostul partener Durova.
Ex-colegul lui Durov: Telegram poate dispărea din App Store și Google Play Ex-colegul lui Durov: Telegram poate dispărea din App Store și Google Play Reviewed by cryptonews on aprilie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.