Echipa Zcash a finalizat ceremonia "Cernobîl" de distrugere a datelor

Dezvoltatorii Zcash au finalizat așa-numita ceremonie a Powers of Tau, în cadrul căreia, prin intermediul deșeurilor radioactive de la Cernobîl, administratorii au generat parametri aleatorii pentru setarea criptografică a unei monede digitale anonime. Acest lucru este raportat de CoinDesk.

Evenimentul, proiectat pentru a face protocolul Zcash mai sigur, a implicat dezvoltatorii, membrii comunității și alți actori interesați.

În cadrul procesului preconizat, persoanele implicate au scăpat de "deșeurile toxice" criptografice - un cod aleator pentru a asigura securitatea protocolului. În acest scop, ei și-au distrus propriile computere sau au implicat alte metode eficiente capabile să ștergă datele generate de mașină.

Despre finalizarea proiectului în expediere la dezvoltatori a spus reprezentant al Fundației Zcash Sean Bow.

"Toți participanții au făcut o treabă excelentă și mă bucur că ceremonia a fost atât de multiplă și deschisă", a spus el.

Aproximativ 90 de membri ai comunității și echipe de dezvoltare au luat parte la ceremonie, care a utilizat diverse abordări pentru a genera parametri.

Această procedură, deși pare la prima vedere neobișnuită, este necesară pregătirea pentru implementarea unei actualizări-cheie a rețelei Zcash numită Sapling.
Echipa Zcash a finalizat ceremonia "Cernobîl" de distrugere a datelor Echipa Zcash a finalizat ceremonia "Cernobîl" de distrugere a datelor Reviewed by cryptonews on aprilie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.