EAU intenționează să intre în liderii blockchain-industriei până în 2021

Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, prim-ministru și vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite, a anunțat lansarea blockchain-strategiei, a cărei implementare este planificată până în 2021. Acest lucru este raportat pe site-ul OpenGovAsia.

După cum a subliniat șeicul Mohammed, dezvoltarea și introducerea pe scară largă a blockchain-soluțiilor vor ajuta țara să salveze aproximativ 11 miliarde de dirhame (aproximativ 3 miliarde de dolari) și, de asemenea, să reducă resursele excedentare de muncă și să reducă volumul lucrărilor.

"Introducerea acestei tehnologii va afecta în mod pozitiv calitatea vieții în EAU și va îmbunătăți nivelul de bunăstare a cetățenilor. Până în 2021, jumătate din contractele de stat la nivel federal vor fi puse în aplicare prin tehnologia blockchain ", a subliniat emirul din Dubai. "Această tehnologie va economisi timp, efort și resurse și va permite oamenilor să efectueze în timp util majoritatea tranzacțiilor, ceea ce va corespunde ritmului lor de viață și de muncă"

Blockchain-strategia se bazează pe patru principii fundamentale: "fericirea cetățenilor și a locuitorilor, eficacitatea guvernului, legislația progresivă și antreprenoriatul global".

În plus, guvernul EAU intenționează să finanțeze "cursuri, evenimente, seminarii" și alte inițiative educaționale menite să ridice nivelul de cunoaștere și să popularizeze tehnologia registrului distribuit.
EAU intenționează să intre în liderii blockchain-industriei până în 2021 EAU intenționează să intre în liderii blockchain-industriei până în 2021 Reviewed by cryptonews on aprilie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.