Creatorul PayPal: Bitcoinul implică oameni într-o spirală de lăcomie

Bitcoinul nu are o valoare "corectă" sau reală, iar volatilitatea prețului criptomonedei nu îi permite să fie folosită ca depozit de fonduri. Acest lucru într-un interviu cu Recode a fost anunțat de fondatorul și fostul CEO al sistemului de plăți PayPal Bill Harris.

Potrivit lui, bitcoinul nu poate fi folosit ca un mijloc de plată din cauza comisioanelor ridicate pentru tranzacții care durează destul de mult timp. În plus, Harris a numit criptovaluta "fraudă", prețul căruia crește în schema de "pompare și depozitare".

"Bitcoinul atrage cumpărătorii dezinformați într-o spirală de lăcomie. În ce univers rezonabil este posibil ca cineva să lanseze un scenariu - și să creeze milioane de dolari din aer? ", Ne întreabă fondatorul PayPal.

De asemenea, Bill Harris a subliniat că potențialul monedei este doar în folosirea criminalilor pentru spălarea banilor sau evaziune fiscală, iar miningul afectează negativ natura înconjurătoare.

La rândul său, revista Forbes citează opinia expertului criptovalutar Kyle Thorpey, care indică greșelile judecăților lui Harris. După cum subliniază Thorpey, bitcoinul are cazuri reale de aplicare, în timp ce activitatea criminală, legată de criptomoneda, este mai degrabă un caz special.

De asemenea, el spune că Harris compară în mod eronat prima criptomonedă cu altcoinurile și ICO, indicând frauda în proiectele pentru locația primară a tokenurilor, deși bitcoinul nu le privește în mod direct.

Problema comisioanelor înalte și o perioadă îndelungată de confirmare a tranzacțiilor în ultima vreme nu sunt relevante pentru Bitcoin și, odată cu introducerea tehnologiei Lighting Network, se poate renunța complet.

Kyle Thorpey subliniază, în același timp, că valoarea principală a bitcoinului e că este o monedă "rezistentă la cenzură", care nu este destinată achizițiilor de zi cu zi, oferindu-i definiția "aurului digital într-o societate non-cash".
Creatorul PayPal: Bitcoinul implică oameni într-o spirală de lăcomie Creatorul PayPal: Bitcoinul implică oameni într-o spirală de lăcomie Reviewed by cryptonews on aprilie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.