Corsair a cerut să se salveze cardurile video de "minerii lacomi"

Producator american de echipamente pentru calculatoare si periferice Corsair Components, Inc. a venit cu o inițiativă de salvare a unor plăci grafice puternice, care în loc de jocuri sunt exploatate de "minerii fără suflet" doar pentru miningul criptovalutelor.

A doua zi, compania a lansat un videoclip, în care propunerea este promovată sub hashtag #GPURESCUE.

În videoclip se menționează că anual extractorii de criptovalute cumpără mai mult de trei milioane de carduri video. Acestea din urmă, inițial, sunt destinate jocurilor, însă sunt "supuse violenței" de către mineri.

Compania Corsair oferă să cumpere înapoi și, astfel, să salveze cel puțin unele dintre ele. Toată lumea poate contribui la această inițiativă "nobilă", sacrificând niște bani pentru aceasta. Ca semn de recunoștință, compania va trimite fotografiile dispozitivelor pe care le-a salvat tuturor caritabilelor indiferente, cu dovezi că lucrează acum pentru scopul propus.

Pentru a dona bani, compania oferă să utilizeze sisteme populare de plată, inclusiv VISA, Mastercard, Venmo și ... bitcoin. Este demn de remarcat faptul că în ajunul 1 aprilie, creatorii clipului video au uitat să specifice detaliile de plată pentru furnizarea de "ajutor".
Corsair a cerut să se salveze cardurile video de "minerii lacomi" Corsair a cerut să se salveze cardurile video de "minerii lacomi" Reviewed by cryptonews on aprilie 01, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.