Comanda Parity a asigurat că nu caută un nou hardfork al Ethereum

Dezvoltatorii Parity Technologies au lansat joi, 25 aprilie, o declarație în care susțin că nu intenționează să facă schimbări în codul clientului lor care ar putea duce la separarea blockchainului Ethereum.

Subiectul unor discuții aprinse despre hardforkul posibil în rețeaua Ethereum a fost oferta controversată a EIP-999, care ar elibera 513.000 ETH (mai mult de 320 milioane de dolari la rata actuală) blocate în portofelul Parity în noiembrie 2017 ca urmare a vulnerabilității.

Anterior, echipa Parity periodic a solicitat pentru hardfork, apoi a spus că nu a considerat o astfel de decizie adecvată. În ultima sa declarație, semnat de co-fondatorul companiei Gavin Wood și CEO-ul Jutta Steiner, Parity insistă că "nu intenționează să efectueze separarea blockchainului Ethereum". În căutarea unei soluții potrivite pentru toate părțile, compania intenționează să organizeze "lucrul cu comunitatea".

"Am acordat mult timp și efort dezvoltării ecosistemului Ethereum și nu intenționăm să dăunăm ceea ce a contribuit la crearea acestuia. Credem că Ethereum este o parte esențială a infrastructurii web descentralizate și intenționăm să depunem toate eforturile pentru a face platforma deschisă, scalabilă și sigură atât astăzi, cât și în viitor ", a declarat Parity într-o declarație.

Proiectul a adăugat, de asemenea, că profund regret că, în urma erorii de cod, utilizatorii încă nu au acces la fonduri înghețate, menționând totuși că victimele au motive să încerce să le restituie.

Compania a asigurat, de asemenea, comunității că și-a revizuit politica de securitate, inclusiv procesul de elaborare a contractelor inteligente. În plus, Parity Technologies a încheiat acorduri cu compania de audit Trail of Bits.
Comanda Parity a asigurat că nu caută un nou hardfork al Ethereum Comanda Parity a asigurat că nu caută un nou hardfork al Ethereum Reviewed by cryptonews on aprilie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.