Coinsecure a anunțat furtul de 3,5 milioane de dolari

Directorul executiv al bursei criptovalutare indiene Coinsecure, Mohit Kalra, a raportat șefului departamentului de securitate al companiei sale de deturnare a 438 BTC (aproape 3,5 milioane de dolari). Acest lucru este raportat pe site-ul platformei de tranzacționare.

Informațiile despre incident au fost deja trimise la poliția din New Delhi.

"Sistemul nostru nu a fost niciodată hacked, nu a fost spart. Problema actuală este legată de pierderea fondurilor în timpul extragerii BTG [Bitcoin Gold] pentru o distribuție ulterioară în rândul clienților noștri ", se arată în raport.

De asemenea, conducerea Coinsecure remarcă faptul că BTG a fost înlăturată de șeful departamentului de securitate Amitabh Saxena, care a declarat că fondurile au fost pierdute în procesul de extragere a cheilor private.

Cu toate acestea, într-o a doua declarație pe care CEO-ul Coinsecure Mohit Kalra a trimis-o poliției din New Delhi, se spune că, în opinia lui Saxena, 438.318 BTC "au fost furate de pe urma bătăliei companiei în cursul unui atac"

În plus, în mesaj se remarcă faptul că gestionarea schimbului pune sub semnul întrebării cuvintele șefului departamentului de securitate. Potrivit administrației Coinsecure, povestea de efracție a fost inventată de el "să se ignore, în timp ce el însuși ar putea juca un rol în acest incident". Cu toate acestea, numai Saxena avea acces la chei private.

De asemenea, în declarația sa, CEO-ul Coinsecure a cerut ca poliția să elimine pașaportul lui Saxena, deoarece "în viitorul apropiat el ar putea zbura din țară".
Coinsecure a anunțat furtul de 3,5 milioane de dolari Coinsecure a anunțat furtul de 3,5 milioane de dolari Reviewed by cryptonews on aprilie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.