Bursa Bitcoin-derivatelor LedgerX a raportat despre o creștere a volumelor de tranzacționare de 7 ori

Specializată în derivate criptovalutare, bursa LedgerX a raportat că, de la lansare, volumul de tranzacționare de pe site a crescut de șapte ori. Acest lucru este raportat de CoinDesk.

Bursa swap de la New York LedgerX a fost lansată acum șase luni, la sfârșitul lunii octombrie 2017. În prima săptămână după lansare, volumul de tranzacționare de pe acest site a depășit 1 milion de dolari.

Chief Operating Officer al Utica Chow a menționat că în prezent volumul săptămânal de tranzacționare de la LedgerX este de aproximativ 7,5 milioane de dolari. Platforma este reprezentată de aproximativ 700 de swap-uri diferite și contracte de opțiuni. Volumul total al tranzacțiilor de la lansare a atins 130 milioane de dolari.

De asemenea, potrivit lui Chow, scăderea recentă a pieței criptovalutare nu a avut un impact semnificativ asupra tranzacțiilor cu opțiuni și asupra swap-urilor.

"Corecțiile adânci le reamintesc oamenilor că există modalități de a monetiza volatilitatea, chiar și în condițiile unei reduceri a prețurilor. Am văzut cum acest lucru ne-a afectat activitatea de tranzacționare. Participanții noștri sofisticați nu sunt doar susținători ai Buy & Hold, ca să spunem așa ", a adăugat ea.

Printre altele, Chow a menționat că baza de utilizatori a platformei este formată din 90 de comercianți individuali și instituționali. În același timp, a spus ea, interesul față de LedgerX este demonstrat și de participanții la piață relativ noi, precum și de jucători din lumea tradițională a finanțelor.

În cele din urmă, Chow a remarcat faptul că compania intenționează să adauge sprijinul "în viitorul apropiat" pentru criptomoneda Ethereum.
Bursa Bitcoin-derivatelor LedgerX a raportat despre o creștere a volumelor de tranzacționare de 7 ori Bursa Bitcoin-derivatelor LedgerX a raportat despre o creștere a volumelor de tranzacționare de 7 ori Reviewed by cryptonews on aprilie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.