Blockchian-proiectul Smart Trip lansează o platformă pentru planificarea călătoriilor

Blockchain-proiectul Smart Trip a anunțat dezvoltarea unei platforme care să permită utilizatorilor să-și planifice pe deplin călătoria în străinătate, inclusiv bronarea biletelor de avion, camera de hotel și orice excursie. Fondatorii proiectului argumentează că soluția lor, bazată pe tehnologia blockchain, poate deveni o platformă universală pentru milioane de oameni din întreaga lume.

În loc să rezervați bilete pe un site, să bronați o cameră pe alta și să planificați vizitarea obiectivelor turistice pe al treilea, utilizatorii Smart Travel vor putea face acest lucru într-o singură interfață, plătind cu Tokenurile TASH furnizorilor de servicii.

Trebuie remarcat faptul că, în opinia fondatorilor companiei, în prezent se desfășoară negocieri cu organizațiile de turism și financiare, prin care acestea vor putea primi plata pentru serviciile lor într-o monedă fiată.

"Toate acestea sunt posibile datorită contractelor inteligente ale blockchainului. De exemplu, comandați un serviciu, iar suma corespunzătoare este dedusă din portofel. Cu toate acestea, furnizorul de servicii nu va primi acești bani până când ambele părți nu vor confirma că serviciul a fost efectiv acordat ", explică Uldis Gaismins, directorul financiar al Smart Trip.

Fondatorii platformei consideră că multe companii locale din diferite țări ale lumii rămân în umbra omologilor lor mai mari din cauza lipsei de reprezentare pe Internet și a barierei lingvistice. Jucătorii majori sunt concentrați mai ales în orașe de cult precum Londra sau Bangkok, motiv pentru care locurile care nu sunt mai puțin interesante din punct de vedere al turismului merg adesea neobservate sau chiar necunoscute celor mai mulți călători.

Platforma Smart Trip propune rezolvarea acestei probleme folosind un sistem de publicitate orientată și discuții de grup cu alți turiști, ceea ce va permite oamenilor să învețe mai multe despre locurile pe care intenționează să le viziteze.

De asemenea, creatorii Smart Trip intenționează să ofere utilizatorilor săi o carte interactivă elaborată de vorbitori nativi, un serviciu de traducere activat prin voce și un sistem de recomandări care să evite problemele cu populația locală sau agențiile de aplicare a legii și să găsească un restaurant adecvat sau atracție puțin cunoscută.

În viitor, platforma intenționează, de asemenea, să emită propriul card de debit cu tokenurile TASH, care pot fi plătite în timpul călătoriei pentru orice servicii.
Blockchian-proiectul Smart Trip lansează o platformă pentru planificarea călătoriilor Blockchian-proiectul Smart Trip lansează o platformă pentru planificarea călătoriilor Reviewed by cryptonews on aprilie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.