Bitcoin-bursa Kraken întrerupe lucrările în Japonia

Una dintre cele mai vechi burse criptovalutare Kraken a anunțat încetarea activității în Japonia. Ca principalul motiv pentru această decizie este numit costul crescut de a face afaceri în această țară, raportează Bloomberg.

În declarația bursei se afirmă că ea intenționează să oprească toate serviciile pentru locuitorii Japoniei până la sfârșitul lunii iunie, dar în viitor, dacă situația se va schimba, se va putea întoarce din nou pe această piață.

"Terminarea serviciului locuitorilor din Japonia ne va permite să ne concentrăm pe îmbunătățirea muncii în alte regiuni. Acesta este un serviciu punct-stop, care se aplică numai locuitorilor din Japonia și nu afectează cetățenii sau companiile japoneze din afara țării ", a afirmat bursa.

După cum marchează ediția, activitatea în Japonia, bursa Kraken a început în octombrie 2014. Potrivit Coinmarketcap, Kraken ocupă locul 10 în lista burselor în ceea ce privește volumul tranzacțiilor (179,8 milioane de dolari în ultimele 24 de ore).
Bitcoin-bursa Kraken întrerupe lucrările în Japonia Bitcoin-bursa Kraken întrerupe lucrările în Japonia Reviewed by cryptonews on aprilie 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.