Banca germană VPE a deschis un serviciu pentru bitcoin-investitorii instituționali

WertpapierhandelsBank AG (VPE) a anunțat extinderea gamei de servicii de brokeraj, care va permite clienților instituționali ai băncii să investească în criptovalute, raportează ETHNews.

Noi servicii vor apărea datorită parteneriatului VPE cu compania finteh solarisBank din Berlin, care este specializată în soluții pentru criptotradeuri automate. Compania va oferi, de asemenea, clienților acces sigur în portofele criptovalutare.

Potrivit reprezentanților instituției financiare, VPE este prima instituție bancară din Germania care oferă astfel de servicii investitorilor instituționali.

"Până în prezent, investitorii instituționali s-au confruntat cu bariere ridicate la intrare, care erau bariere în criptotrading. Serviciile noastre pentru tranzacționarea criptovalutelor sunt cea mai convenabilă alternativă ", a spus Katharin Strenski, PRE VPE Manager. - Până în prezent, posibilitatea comercializării de jetoane digitale era disponibilă numai pe criptoburse și pe alte site-uri online. Suntem încântați să fim prima bancă germană care oferă clienților servicii de tranzacționare în criptovalute "

VPE este reglementată de Autoritatea federală de supraveghere financiară germană (BaFin) și trebuie să respecte toate cerințele KYC / AML.

Trebuie remarcat faptul că, cu puțin timp înainte de VPE, acest tip de servicii oferite cu sediul în Liechtenstein Bank Frick. Utilizatorii acestei instituții financiare pot achiziționa bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple și Ether pentru euro, dolari americani și franci elvețieni.
Banca germană VPE a deschis un serviciu pentru bitcoin-investitorii instituționali Banca germană VPE a deschis un serviciu pentru bitcoin-investitorii instituționali Reviewed by cryptonews on aprilie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.