Banca Angliei a dezvăluit conceptul de tranzacții sigure

Banca centrală a Marii Britanii (BoE) a publicat dovada oficială a corectitudinii conceptului (Proof-of-concept), care descrie posibilitatea de a oferi utilizatorilor accesul la date într-o rețea absolut sigură. Peste acest concept, Banca Centrală lucrează împreună cu furnizorul de rețele Chain, raportează CCN.

Înainte de publicarea documentului, ambele companii au încercat să rezolve problemele apărute în dezvoltarea unui sistem de rețele distribuite. De exemplu, participanții care efectuează de la distanță tranzacții în blobkchain-sistem, au riscat securitatea datelor lor, chiar dacă au fost criptate criptografic.

Potrivit experților Băncii Angliei, este nevoie de un sistem cu adevărat distribuit, datorită căruia fiecare dintre participanții la rețea nu va avea toate informațiile despre tranzacțiile făcute. Numai prin distribuirea informațiilor între toți participanții va fi posibilă obținerea unei confidențialități complete, cred ei.

"Folosirea metodelor moderne de criptare nu garantează securitatea completă împotriva hacking-ului. Cu toate acestea, există o modalitate prezumtivă de a asigura rețeaua de la intruși - crearea unei rețele parțial distribuite, în care datele sunt partajate între părțile implicate direct în tranzacție ", a spus Banca Centrală, adăugând că această metodă alternativă poate diminua, dimpotrivă, stabilitatea unui sistem complet distribuit.

Banca Centrală a Angliei subliniază faptul că în prezent nu există o soluție ideală pentru tranzacții complet sigure și confidențiale. Cu toate acestea, ea observă că există concepte în stadiile incipiente ale dezvoltării, care, probabil, rezolvă toate sarcinile stabilite.

"Toate aceste soluții sunt compromise și ar trebui studiate în continuare, în special în domeniul scalabilității, al vitezei de procesare a tranzacțiilor și al eventualelor riscuri cu securitatea tehnologiilor de criptare folosite", au rezumat reprezentanții Băncii Centrale a Marii Britanii.
Banca Angliei a dezvăluit conceptul de tranzacții sigure Banca Angliei a dezvăluit conceptul de tranzacții sigure Reviewed by cryptonews on aprilie 12, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.