ASIC-chips pentru mineri Halong Mining produce Samsung

După cum a devenit cunoscut, chips-urile ASIC pentru minerii Halong Mining sunt făcute de gigantul tehnologic Samsung. Nu a existat nicio confirmare oficială din partea companiei sud-coreene, însă unul dintre distribuitorii Halong Mining a făcut o astfel de declarație, a raportat CCN.

Magazinul on-line MyRig a postat pe Twitter o imagine în care reprezentantul unei companii deține o placă de material semiconductor care este utilizată pentru a produce circuite integrate.

"Aceasta este ceea ce oferă lucrarea lui DragonMint T1 din Halong Mining. Da, este Samsung, și da, este de 10 nm ", se spune în mesaj.

Faptul că Samsung începe să producă cipuri pentru minerii ASIC, a devenit cunoscut în luna ianuarie a acestui an, dar pentru care le produce, nu a fost încă raportat. Singura mențiune a fost o companie chineză anonimă pentru producția de echipamente pentru mining, iar China a trebuit să devină prima piață pentru care compania să intre în fața unei prezențe internaționale mai extinse.

În ciuda faptului că Halong Mining în sine este încă foarte puțin cunoscut, DragonMint T1 produs de el este pretins cel mai eficient până în prezent miner de pe piață, nai superior chiar și ca Antminer S9 de la Bitmain.

În plus, în luna martie, Slush Pool a confirmat că unul dintre participanții la glonț a obținut blocul cu ajutorul minerului Slush Pool, a cărui eficacitate este obținută printr-un upgrade tehnologic numit AsicBoost.

Halong Mining are propriul cunoscut critic - co-fondator Bitcoin.org și Bitcointalk Cobra. Potrivit declarațiilor sale repetate, Halong Mining sunt escroci, DragonMint T1 este o ficțiune și Innosilicon fabrică de fapt dispozitive.
ASIC-chips pentru mineri Halong Mining produce Samsung ASIC-chips pentru mineri Halong Mining produce Samsung Reviewed by cryptonews on aprilie 11, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.