Analiza prețurilor altcoinurilor: un contraatac al urșilor

Din mediul anterior, capitalizarea pieței criptovalutare a scăzut cu aproximativ 10% (de la 307 miliarde dolari la 266 miliarde dolari). În pofida acestui fapt, ponderea bitcoinului în capitalizarea pieței a crescut ușor (de la 44,8% la 45,3%).

ETH/USD

Ethereum a continuat mișcarea descendentă, depășind nivelul psihologic de 400 de dolari. Următorul obiectiv posibil al unei astfel de mișcări ar putea fi intervalul de 275.35 dolari - 222.94 dolari.

Dezvoltarea trendului ascendent poate fi spus numai dacă prețul este fixat peste nivelul de rezistență marcat de linia roșie (Figura 1), ceea ce va fi confirmat prin depășirea marcajului de 471,94 USD.

Fig. 1 - ETH/USD

XRP/USD
În graficul de preț al criptovalutei Ripple, trendul urșilor continuă, de asemenea. Prețul este în canalul descendent și nu există motive pentru inversarea tendinței.
Fig. 2 - XPR/USD

Nivelul de rezistență a fost spart cu 0,57 $. Următorul obstacol pentru preț este marcajul de 0,29 $.

Presupunând o inversare a tendinței va fi posibilă, dacă diagrama prețurilor va ieși din canalul ursului, indicată în Fig. 2.

BCH/USD

Prețul este testarea nivelului de rezistență în intervalul de 679,64 - 580,35 dolari. Când nivelul de sub acest este fix, trendul descendentului continuă.
Fig. 3 - BCH/USD

De asemenea, este important nivelul psihologic de 500 de dolari. Pentru a inversa trendul, prețul va trebui să fie fixat peste nivelul de rezistență marcat cu o linie înclinată și să depășească marca de 857,41 $.

LTC/USD

Prețul sa oprit la nivelul de sprijin de 113.62 $ - 104.44 $, după care s-a confruntat cu o rezistență destul de puternică (linia roșie din Figura 4):
Fig. 4 - LTC/USD

Așa cum se poate vedea din grafic, prețul Litecoin nu a reușit să scape de această scădere îndelungată. Continuarea mișcării descendente va fi indicată de consolidarea sub nivelul de sprijin de 113.62 dolari - 104.44 dolari, precum și depășirea nivelului psihologic important de 100 dolari.

EOS/USD

Din analiza precedentă, diagrama prețurilor a continuat să se deplaseze în flat. Triggerul pentru a întări trendul ascendent al monedei va fi ancorat deasupra liniei roșii (Figura 5) și deasupra nivelului de rezistență orizontală de 7-7,40 USD.
Fig. 5 - EOS/USD

În acest caz, prima țintă pentru o astfel de mișcare bullish va fi marcajul de 10 $.

În general, în ciuda recentei creșteri a prețurilor, continuă mișcarea descendentă a EOS. Pe baza acestui fapt, ne putem aștepta la continuarea mișcării prețurilor la nivelul de 4,54 USD. În cazul consolidării sub acest nivel, putem vorbi despre continuarea trendului descendent, obiectivul căruia va fi intervalul de 3.65 - 2.85 dolari.
Analiza prețurilor altcoinurilor: un contraatac al urșilor Analiza prețurilor altcoinurilor: un contraatac al urșilor Reviewed by cryptonews on aprilie 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.