Analiza prețului bitcoinului: continuarea unui flat obositor

La nivel global, săptămâna trecută nu a adus nimic nou. Prețul bitcoinului este încă într-un flat extenuant.

Timeframe zilnic arată cum prețul a atins încă o dată partea de jos a triunghiului global în zona de 6.300 de dolari și a revenit. Suntem la intersecția a două tendințe pe termen lung, ascendentă și descendentă, și din ce direcție triunghiul străpunge prețul, depinde și mai multă mișcare.
BTC/USD, triunghiul global se apropie de sfârșit

Dacă presupunerea despre cinci valuri este adevărată, atunci continuă formarea valului "3". În acest caz, rezistența locală se situează la niveluri de 7.500 $, 8.000 $, 9.200 $, 9.500 $ și 11.800 $.

Lângă aceste mărci, cel mai probabil, vor fi vânzările masive. Încrederea în ascendent va fi în cele din urmă justificată după ce se va depăși suma de 11.700 de dolari, iar obiectivul celui de-al cincilea val va fi de 25-27 de mii de dolari.

BTC/USD, un nou trend global cu ținta mai mult de 20 000 dolari

Luați în considerare un triunghi global în detaliu. Este evident că prețul va sari în curând din el, de așteptat a rămas maximum două săptăni:

Triunghiul global cu dimensiuni mărite
Analiza prețului bitcoinului: continuarea unui flat obositor Analiza prețului bitcoinului: continuarea unui flat obositor Reviewed by cryptonews on aprilie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.