Analiza prețului bitcoinului: semnale pozitive pentru tauri

Săptămâna trecută a fost marcată de o creștere a prețului  bitcoinului și multe alte altcoinuri. O lumânare săptămânală, în cele din urmă, pare pozitivă pentru tauri. Cel mai probabil, taurii vor dori să continue alpinismul, iar prețul va continua să crească.
BTC/USD, graficul săptămânal

În timeframe-ul zilnic, a apărut o defalcare a triunghiului global, prețul joi a crescut cu mai mult de 10%. Cred că prețul va continua să crească fără probleme, următoarele niveluri de rezistență locală, din care pot exista vânzări - sunt 9200, 9800 și 11700.

Acest triunghi a fost format și nu a putut să se spargă în niciuna dintre părți timp de 4 luni, iar defalcarea s-a produs în jurul perioadei pe care am planificat-o. Iar odată ce s-a întâmplat defecțiunea, este logic să urmăm acum opțiunea bullish, așa că vom continua să tranzacționăm în cadrul ciclului global cu cinci valuri, iar în acest moment, valul 3 a început să se dezvolte cu obiectivele de 15-17 mii.
BTC/USD, graficul zilnic

În graficul de 4 ore există o corecție ușoară, presupunem că prețul nu trebuie să scadă sub 7800. Apoi, mișcarea aproximativă a prețului pe grafic a fost marcată de o curbă purpurie.
BTC/USD, graficul de 4 ore
Analiza prețului bitcoinului: semnale pozitive pentru tauri Analiza prețului bitcoinului: semnale pozitive pentru tauri Reviewed by cryptonews on aprilie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.