Urmând Facebook și Google: Snapchat a interzis publicitatea ICO

Media gigant Snap Inc. a interzis publicitatea ofertelor primare de monede (ICO) în Snapchat. Acest lucru este raportat de CoinDesk.

Anterior această decizie a fost raportată de publicația Cheddar, menționând că noua politică Snap Inc. a intrat în vigoare în februarie. În același timp, în interdicție nu au fost incluse alte tipuri de publicitate referitoare la criptovalute (de exemplu, informații și subiecte educaționale).

Într-o conversație cu reprezentantul CoinDesk Snap Inc. a confirmat informația despre interdicția ICO, dar nu a spus nimic despre planurile de interzicere a publicității legate de alte utilizări ale criptovalutelor.

În curând după aceea, a devenit cunoscut faptul despre intenția rețelei sociale Twitter de a interzice publicitatea monedelor digitale, conturile tokenurilor și portofelelor criptovalutare. Deciziile similare au fost luate de Facebook și Instagram, precum și de gigantul de internet Google.
Urmând Facebook și Google: Snapchat a interzis publicitatea ICO Urmând Facebook și Google: Snapchat a interzis publicitatea ICO Reviewed by cryptonews on martie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.