Tom Lee: trendul urșilor pe piața altcoinurilor a ajuns la capăt

Șeful Fundstrat Global Advisors Tom Lee este convins că trendul urșilor a pieței Altcoinurilor se apropie de final, însă cea mai bună investiție, după părerea sa, rămâne în bitcoin. Acest lucru este raportat de CNBC.

"Cred că investitorii văd o anumită fiabilitate în faptul că acel bitcoin va fi considerat ca fiind o marfă. Și în timp ce reglementarea tokenurilot se va schimba, bitcoinul va continua să ocupe o nișă separată. Eu aș continua să cumpăr bitcoinuri ", a spus Lee.

După ce indicatorul special al pieței altcoinurilor din cadrul Fundstrat a atins 78% în ianuarie, analiștii companiei au concluzionat că este necesar să se retragă investițiile, dar la începutul acestei săptămâni cifra a scăzut la doar 3%, ceea ce, în opinia lor, indică creșterea ulterioară.

Reamintim, mai devreme, Tom Lee a spus că căderea bitcoinului va continua și moneda ar putea scădea la o marcă de 5.873 dolari.
Tom Lee: trendul urșilor pe piața altcoinurilor a ajuns la capăt Tom Lee: trendul urșilor pe piața altcoinurilor a ajuns la capăt Reviewed by cryptonews on martie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.