Thomas Lee: Investițiile analfabetice în bitcoin pot reduce veniturile investitorului cu un sfert

Investitorii criptovalutari trebuie să aibă răbdare și să adere la strategia HODL. Acest lucru a fost declarat de către partenerul de conducere și șeful de cercetare de la Fundstrat Global Advisors Thomas Lee, scrie Bloomberg.

Potrivit lui Lee, profitul principal pe piața bitcoinului se încadrează în câteva zile pe an, deci este rezonabil de păstrat criptovaluta cât mai mult timp posibil.

"Dacă un investitor ratează în fiecare an cele mai bune 10 zile pentru companiile din indicele S & P 500, venitul său anual scade de la 9,2% la 5,4%, dacă pierde 10 zile bune pentru profit, venitul va scădea cu 25%", explica Lee.

Potrivit calculelor Fundstrat, punctul de rentabilitate a bitcoinurilor, ținând cont de costul miningului, este în regiunea de 8000 $.

"Ca regulă, amenințarea cu riscuri din partea autorităților de reglementare obligă investitorii să rămână în rezervă. Dar, în 2018, vom vedea catalizatori pozitivi în ceea ce privește taxele, inclusiv clarificări în domeniul reglementării ", notează analistii Fundstrat.

 Potrivit calculelor companiei, o perioadă dificilă pentru bitcoin va dura între 150 și 175 de zile, adică până la jumătatea lunii septembrie.
Thomas Lee: Investițiile analfabetice în bitcoin pot reduce veniturile investitorului cu un sfert Thomas Lee: Investițiile analfabetice în bitcoin pot reduce veniturile investitorului cu un sfert Reviewed by cryptonews on martie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.