Symantec: pentru anul trecut numărul de mineri ascunși a crescut cu 8500%

Potrivit producătorului de software antivirus Symantec, anul trecut numărul de mineri ascunși descoperiți de companie a crescut cu 8500%.

Graficul de mai jos arată o creștere accentuată a numărului de mineri ascunși în ultimele luni ale anului 2017:
Datele Symantec

Numai în luna decembrie a anului trecut numărul de detectări ale unor astfel de programe a crescut cu 1,7 milioane. De asemenea, pe grafic este clar că la începutul și mijlocul anului trecut răspândirea minerilor ascunși a fost nesemnificativă.

Potrivit experților de la Symantec, pentru a folosi utilizatorii rău intenționați pentru a calcula puterea mai multor dispozitive, sunt suficiente doar câteva linii de cod. În același timp, utilizatorii adesea nici măcar nu bănuiesc că scăderea performanțelor dispozitivelor lor se datorează miningului criptomonedei. De asemenea, miningul ascuns duce la creșterea consumului de energie, supraîncălzire și reducerea duratei de viață a bateriilor dispozitivelor mobile.

Symantec este convins că pe măsură ce se dezvoltă Internetul, minerii ascunși se vor răspândi treptat în această categorie de dispozitive.
Symantec: pentru anul trecut numărul de mineri ascunși a crescut cu 8500% Symantec: pentru anul trecut numărul de mineri ascunși a crescut cu 8500% Reviewed by cryptonews on martie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.