Ripple donează 29 de milioane de dolari în XRP pentru nevoile școlilor americane

Ripple a donat 29 milioane dolari organizației non-profit DonorsChoose.org, care este specializată în finanțarea diferitelor proiecte educaționale în Statele Unite. Acest lucru este raportat pe blogul companiei.

Potrivit reprezentanților Ripple, suma donației va fi capabilă să acopere toate cererile actuale de sponsorizare, postate pe site-ul DonorsChoose.

"Până în prezent, circa 30.000 de cadre didactice din școli globale din fiecare stat și aproximativ 1 milion de studenți au primit cărți, consumabile școlare, echipament și alte resurse necesare pentru instruire prin DonorsChoose.org", noteaza blogul Ripple.

Este demn de remarcat faptul că donarea a fost făcută în XRP - criptomoneda rețelei Ripple, concepută în special pentru a spori eficiența și transparența sistemului bancar, precum și pentru a reduce costurile plăților transfrontaliere.

De asemenea, potrivit reprezentanților companiei, DonorsChoose a fost aleasă nu întâmplător, deoarece această organizație încearcă să facă educația mai accesibilă, ceea ce este în conformitate cu misiunea Ripple în relație cu sistemul financiar global.
Ripple donează 29 de milioane de dolari în XRP pentru nevoile școlilor americane Ripple donează 29 de milioane de dolari în XRP pentru nevoile școlilor americane Reviewed by cryptonews on martie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.