Rakib va da în judecată Google, Twitter și Facebook din cauza interzicerii publicității criptovalutelor

Asociația rusească de criptovalute și blockchainuri (RACIB), împreună cu asociațiile industriale din China și Coreea, intenționează să depună un proces de acțiune împotriva unui număr de companii de internet, printre care Facebook, Google, Twitter și Yandex, din cauza interzicerii publicității criptomonedelor și ICO. Acest lucru a fost declarat de către șeful asociației Yuri Pripachkin, scrie "Interfax".

"Credem că aceasta este utilizarea poziției de monopol a acestor patru companii care au încheiat un acord de cartel între ele pentru a manipula piața. Interdicția acestor patru organizații a dus la o scădere semnificativă a pieței în ultimele luni ", a spus el.

Se remarcă faptul că un proces va fi depus în luna mai în jurisdicția americană prin intermediul Asociației Eurasiatice de criptovalute și blockchain, un acord asupra căruia a fost semnat la 27 martie la Congresul "BlocheinRF-2018".

"Se va crea față de dânsa un criptofond. Iar ea, de fapt, va fi inițiatorul procesului și toți cei care vor să "doneze" în acest criptofond pot face acest lucru cu  criptovalute ", a spus Yuri Pripachkin.
Rakib va da în judecată Google, Twitter și Facebook din cauza interzicerii publicității criptovalutelor Rakib va da în judecată Google, Twitter și Facebook din cauza interzicerii publicității criptovalutelor Reviewed by cryptonews on martie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.