Noul șef al băncii centrale din China a numit bitcoinul, valuta care dă libertate

Noul președinte al Băncii Populare Chineze Ghan au făcut din multe puncte de vedere o declarație uimitoare, numind bitcoinul o monedă care oferă libertate oricărei persoane care o folosește. Acest lucru este scris de TokenPost.

"Bitcoinul oferă libertate și capacitatea oricărei persoane de a intra pe piața financiară" cuvintele lui Ghan

El a comparat, de asemenea, bitcoinul cu adrenalina, care de mult timp a stimulat interesul investitorilor locali.

Aceste cuvinte ale noului șef al băncii centrale din China au sunat la adresa oficială după schimbarea președintelui BNK la începutul acestei săptămâni.

Noul șef al CNC s-a născut în 1958 și este doctor în științe economice. Din 1997, a deținut diferite funcții în structura băncii centrale chineze, inclusiv șeful Departamentului de politică monetară și apoi șeful adjunct al BNK.

Luni, 19 martie, după un record de 15 ani de ședere în fruntea reglementării financiare naționale, Zhou Xiaochuan, care a fost numit una dintre cele mai influente figuri din lumea finanțelor, și-a părăsit postul.

Una dintre ultimele sale afirmații a fost refuzul de a recunoaște bitcoinul și alte criptovalute ca mijloc de plată. După cum a declarat apoi Zhou Xiaochuan, distribuția prea rapidă a unor astfel de produse financiare "nesigure" poate duce la consecințele negative cele mai imprevizibile pe piața financiară.
Noul șef al băncii centrale din China a numit bitcoinul, valuta care dă libertate Noul șef al băncii centrale din China a numit bitcoinul, valuta care dă libertate Reviewed by cryptonews on martie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.