Mass-Media: încă două criptoburse din Japonia se vor închide

Două alte site-uri de tranzacționare cu criptovalute din Japonia au început să își reducă activitatea în ajunul închiderii imediate. Deci, bursa de valori Mr. Exchange și Tokyo GateWay au retras licențele anterioare solicitate în cadrul Agenției de Servicii Financiare (FSA), informează Nikkei.

După cum menționează ziarul, nu s-au primit încă declarații oficiale ale reprezentanților site-urilor. În același timp, Mr. Exchange la 8 martie a anunțat că a primit un avertisment cu cerința de a consolida protocoalele de securitate internă pe fundalul hacking-ului Coincheck la sfârșitul lunii ianuarie și răpirea a peste 530 milioane dolari în tokenuri NEM.

Potrivit lui Nikkei, închiderea bursei nu va avea loc înainte ca toate fondurile clienților stocate pe acestea să fie retrase sau returnate în alte moduri.

Este demn de remarcat faptul că la începutul lunii martie FSA a emis și o ordonanță de suspendare a funcționării celorlalte două sisteme criptovalutare japoneze - FSHO și Bit Station. Ca un motiv, a fost indicată și fiabilitatea inadecvată a sistemelor de securitate internă. În plus, Bit Station anterior a retras, de asemenea, cererea de licență pentru a lucra în Japonia, precum și alte două site-uri - Raimu și bitExpress.

În plus, materialul afirmă că alte site-uri ar putea urma în curând: FSA a propus ca mai multe burse să se închidă în mod voluntar înainte de emiterea ordinelor oficiale corespunzătoare.
Mass-Media: încă două criptoburse din Japonia se vor închide Mass-Media: încă două criptoburse din Japonia se vor închide Reviewed by cryptonews on martie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.