Internet gigantul Google este implicat în dezvoltarea soluțiilor cloud blockchain

Google lucrează la crearea soluțiilor cloud bazate pe blockchain. Acest lucru este raportat de Bloomberg cu referire la surse informate.

O astfel de sursă raportează că Alphabet Inc. își dezvoltă propriul blockchain sistem, care permite terților să implementeze și să verifice tranzacțiile. Momentul lansării unei noi soluții nu este numit.

Este, de asemenea, cunoscut faptul că compania intenționează să creeze servicii cloud care sunt concepute pentru a ajuta gigantul de Internet să-și consolideze avantajele competitive pe piață. Pentru a atinge acest obiectiv, Google investește activ și achiziționează companii, multe dintre acestea având o experiență semnificativă în ceea ce privește tehnologia distribuită a registrelor.

Potrivit CB Insights, compania de investiții GV a investit anterior în Bitcoin-Wallet Blockchain, Ripple, platforma Bitcoin-Option LedgerX, furnizorul de plăți Veem și alte companii nou-înființate.

În același timp, reprezentanții companiei nu se grăbesc încă să facă publice planurile și să precizeze termenii pentru implementarea planului.

"Avem oameni în diferite echipe care studiază opțiunile de utilizare a blockchainului. Cu toate acestea, este prea devreme pentru a anunța eventualele aplicații sau planuri ", au remarcat reprezentanții conglomeratului internațional.
Internet gigantul Google este implicat în dezvoltarea soluțiilor cloud blockchain Internet gigantul Google este implicat în dezvoltarea soluțiilor cloud blockchain Reviewed by cryptonews on martie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.