Intel dezvoltă un aparat "accelerator" pentru bitcoin mining

Gigantul tehnologic Intel lucreaza la un "accelerator" pentru bitcoin mining, care va reduce costurile de energie in extracția bitcoinului si alte criptovalute. Acest lucru este menționat în cererea de brevet relevantă, cu o zi înainte de publicarea sa de către Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA.

Un document numit "Bitcoin Mining Hardware Accelerator With Optimized Message Digest and Message Scheduler Datapath" descrie o metodă de optimizare a unui mining proces existent.

"Datorită faptului că software-ul și hardware-ul folosit pentru bitcoin miningului utilizează bruteforce pentru performanțele nesfârșite ale funcțiilor SHA-256, procesul de extracție a bitcoinelor poate fi foarte intensiv și necesită suprafețe mari pentru amplasarea echipamentului. Metodele descrise ne permit să optimizăm operațiunile de extragere a bitcoinului prin reducerea spațiului utilizat și a puterii consumate de echipamentele hardware ", se arată în document.

Datorită "acceleratorului", inginerii Intel intenționează să reducă consumul de energie cu 35% în comparație cu procesoarele tradiționale.

În plus, se remarcă faptul că invenția nu se limitează la funcționalitatea circuitelor integrate specializate (ASIC). Cu alte cuvinte, "acceleratorul" poate fi utilizat într-o serie de mining-sisteme diferite. 
Intel dezvoltă un aparat "accelerator" pentru bitcoin mining Intel dezvoltă un aparat "accelerator" pentru bitcoin mining Reviewed by cryptonews on martie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.