În Țările de Jos, instanța a recunoscut bitcoinul că este o "valoare transferabilă"

Instanța de la Amsterdam a recunoscut bitcoinul ca "valoare transferabilă", obligând răspunzătorul să satisfacă cererea reclamantului în criptomonedă. Acest lucru este raportat de Cointelegraph.

Documentele juridice indică faptul că Jan-Willem de Fries a intentat un proces împotriva Koinz Trading BV, care a necesitat despăgubiri de 0,591 BTC sau o amendă de până la 10.000 de euro.

Instanța de la Amsterdam a decis că, în cazul în care societatea nu și-a îndeplinit obligațiile de a plăti suma de Friesului, aceasta ar fi declarată insolvabilă.

Decizia instanței prevede că bitcoinul este dotat de toate caracteristicile obiectului de proprietate și, prin urmare, cererea de plată a compensației în BTC este legală.

"Potrivit instanței, bitcoinul există. Se bazează pe o serie criptată unică de numere și litere stocate pe hard disk-ul computerului proprietarului. Bitcoinul este transmis prin transferarea lui de la un portofel la altul ", se spune în document.
Astfel, deoarece bitcoinul exprimă valoare și este transferabil, el posedă caracteristicile obiectului la care sunt supuse drepturile de proprietate. În plus, din moment ce obligațiile dintre Koinz Trading BV și de Fries sunt exprimate în bitcoinuri, satisfacția creanțelor reclamantului trebuie să fie efectuată în criptomonedă.
În Țările de Jos, instanța a recunoscut bitcoinul că este o "valoare transferabilă" În Țările de Jos, instanța a recunoscut bitcoinul că este o "valoare transferabilă" Reviewed by cryptonews on martie 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.